Om L.E.

LE: EN FORRETNINGSIDÉ

LE ser som sin opgave:
– At udvikle de teknologisk mest avancerede smøremidler efter retningslinjer af forskere i vores udvikling og forskningslaboratorier.

– At producere kvalitetsprodukter med høj kvalitet. Målet er at skabe de fineste potentielle smøremidler til den højest mulige ydeevne. LE`s produkter skal blive unikke ogLE´s helt egen.

De skal give brugeren værdier og fordele langt over hvad man kan opnå med andre produkter til tilsvarende opgaver.

FORSKNING OG UDVIKLING

Den avancerede, fuldt udstyrede og professionelt bemandet forskning og udviklingsafdeling dedikeret til produktion og test af LE`s smøremidler skal løbende udforske de avancerede teknologier til at producere nye produkter , der kan imødekomme de fremtidige krav.

KVALITETSKONTROL

LE`s kvalitetskontrolindsats eksemplificerer den strenge proces til at sikre, at produkterne altid skal have samme høje niveau. Hver enkelt smøremiddel skal bestå mindst fem fysiske tests, før de er godkendt.

FABRIKATION

LE`s smøremidddelabrik i Wichita, Kansas har de mest avancerede procesfremstillings-og udstyr til rådighed i dag. Her fremstilles LE`s produkter omhyggeligt efter nøjagtige specifikationer.
Som det fremgår vil vi med vores store reserver af råolie garantere vores kunder en konstant forsyning af smøremidler.

KUNDESERVICE

Med bistand fra tekniske eksperter, får vore kunder hurtig hjælp til at løse deres problemer med henblik på at være i stand til at reducere vedligeholdelses-og energiomkostninger, reparationsgange og tilrettelægge forebyggende vedligeholdelse programmer ved at:

anbefale smøremiddel til maskiner og udstyr
omsætte resultaterne af olie analyse
uddanne personale i korrekt brug af produkter
etablere, implementere og vedligeholde smøremiddel applikationer

SERVICE

Service er en ledestjerne for LE. Højtuddannede sælgere arbejder tæt sammen med kunderne for at udforske og undersøge omkostningseffektive løsninger på vanskelige problemer ved smøring.

LAGER OG DISTRIBUTION

Alle indgående ordrer vil normalt behandles og levering påbegyndes inden for 24 timer. Dette reducerer kundens opbevarings behov og sikrer hurtig levering lige når du har brug for det.

Velkommen til LE Smøremidlers hjemmeside. Her kan du finde information om vore tjenester og produkter. Du kan også holde dig opdateret på produktdatablade og sikkerhedsdatablade samt vore nyhedsbulletiner.

DOWNLOAD – Demonstration – LE Smøremidler
UNIQUE TILSÆTNINGSSTOFFER
LE`s egen forskning til fremstilling af tilsætningsstoffer foregår til stadighed for at udvikle mere effektive højteknologiske tilsætningsstoffer, da ingen baseolie i sig selv er tilstrækkeligt som smøremiddel i dagens maskiner. Paraffinbaseolien er blevet tilføjet nogle LE eksklusive og patenterede tilsætningsstoffer, der tillader disse smøremidler at være bedst egnede.

MONOLEC
er LE´s navn på “mono-molekylære”, der beskriver den kemiske sammensætning af
Molekylærlignende bolde i en bold og sat i et enkelt (mono) lag af metaloverflader for at forhindre metal mod metal kontakt.

ALMASOL
har en unik såkaldt lamelær molekylær form. Molekylært lag som flyder fladt mod hinanden – som kortene i et spil kort – og dermed reducerer friktion.

DUOLEC
er en temperatur udløser, dobbelt-virkende, flydende additiv, der tilføjer særlige karakteristika.
Det øger styrke og holdbarhed af smøremidlet og beskytter metaloverflader. LE smøremidler indeholder enten MONOLEC, ALMASOL eller DUOLEC som slid-reducerende additiv suppleret med andre tilsætningsstoffer:

QUINPLEX:
Giver uovertruffen vandmodstand, bedre vedhæftning, bedre mekanisk stabilitet og skaber en barriere mod korrosion og sikrer fuld blandbarhed af olie og fedt baser.

PYRO SHIELD:
Giver fremragende smøring ved meget tungt slid, åbne gear og chok-loadede dele. Hertil kommer, selvfølgelig tilføjet hæmmere til oxidation, rust, korrosion, skum, osv.

PARAFFINBASOLIE – den overlegne BASIS
LE smøremidler er af høj kvalitet paraffinbaseolie og ikke en baseolie fra mange konventionelle smøremidler.
Paraffinbaseolie har i sig selv flere kvalitative egenskaber, som er velkendte i branchen – ganske enkelt bedre smøreegenskaber. Det har også et naturligt højere viskositetsindeks end blandbaseolierne og er derfor velegnet til højere temperaturer.
Oliens egen varme-resistens forhindrer oxidation. Man tilføjer egenskaber såsom bedre luftfugtighedsmodstand, højere flamme og højere antændningspunkt og en smørende film som giver mindre friktion.

INTERNATIONAL kendt og respekteret
Lubrication Engineers Inc., Fort Worth, Texas, USA, er et specielt olieselskab for udvikling og fremstilling af smøremidler.

Lubrication Engineers, forkortelsen LE, har specialiseret sig i produkter for maksimal udvidelse af maskiners levetid og reducere vedligeholdelses-og energiomkostninger.

GRUNDLAGT 1951
Tre ingeniører, som erkendte mangler af eksisterende olier og fedtstoffer, forstod at udvikle højkvalitative smøremidler som skulle give brugeren fordele langt over hvad man kunne opnå med produkter til lignende formål.

I april 1981 kunne LE indvie sin nye smøremiddelfabrik i Wichita,Kansas.Anlægget er den første smøremiddelfabrik bygget i USA i 40 år og anses generelt for verdens mest moderne. I 1990 blev en ekstra fabrik udviklet med en væsentlig forsknings-og udviklingsafdeling – en del af LE´s søgen at fastholde sin position som den førende i smøremidler. Besøgende har været imponeret over den ekspertise, udstyrsteknologi – en bekræftelse af LE`s lederskab i produktion af stærkt teknologisk avancerede smøremidler.

PRODUKTION
Fabrikken har et areal på 11 625 m2. Anlægget er fuldt automatiseret og computerstyret for maksimal kontrol og logistik i produktionen. Produktionskapaciteten er planlagt til en stærk fremtidig ekspansion.

Avanceret teknologi
I anlægget er også laboratorium forskning, udvikling og kvalitetskontrol.

Udstyret er det mest moderne i verden i dag – i overensstemmelse med LE`s ambition til stadighed at forsøge at udvikle endnu bedre smøremidler og nøje kontrollere, at LE er et produkt af verdensomspændende anerkendt høj kvalitet.

Feltforsøg
Erfaringerne fra praktiske daglige brug under “markforholds” betingelser har vist at LE`s smøremidler konstant giver højere effektivitet end andre mærker.

LE smøring og forlænget levetid af udstyr og maskiner, mindsker vedligeholdelsestider og -omkostninger, hvorved spares den oprindelige investering mange gange.

Miljøprogrammer for Natural purifier
Vi ønsker alle at bevare miljøet. Med LE`s olie, sikrerer du ikke kun længere drift for dit køretøj, men du sænker også brændstofforbruget med ca 50-10% på din bil. Få mere information om denne påstand.
Du kan også tjekke BULLENTINER for mere information.

Vi er forpligtet til bevarelsen af de naturlige ressourcer og bruge dem til så lang en periode som muligt. Det er vigtigt at have en god olie til at sikre, at den kan anvendes både under ekstreme arbejdsforhold som for almindelige privat brug. Man kan udvide LE olieskift intervaller, men det er ikke noget, vi anbefaler, men det skal ske under kontrollerede forhold med en olieprøve ved hvert skifteinterval for at få en korrekt vurdering af oliens tilstand. Kontakt din producent om de gældende regler vedrørende dine specifikke maskiner.

Har du spørgsmål om vores miljømæssige engagement – kontakt os

Et spørgsmål om god smag H1 klassificering
LE`s smøremidler til maskiner i fødevareindustrien tilbyder den rigtige løsning til at opfylde alle dens behov. Fedtstoffer, der ikke har smag eller skyllet væk, fortrænger, smelte eller løbe, selv efter lange eksponeringer for høje temperaturer og fugtighed. LE: Den hvide olier og fedt har den højeste modstand mod høje tryk, hvor den hvide smøremiddel. De har overlegen modstand mod slitage og oxidering

Små mængder af NATURE
LE garanterer, at produkterne ikke indeholder kræftfremkaldende stoffer såsom PCB, chlorerede naphthalener osv. Eksempler herpå er, hvor ved hjælp af LE produkter er frigivet fra hud og allergi problemer forårsaget af fedt og olier. Vi er glade for at sende yderligere information – certifikater, vareoplysninger, certifikater. Under hensyn til, at LE er nok olie betydeligt længere end standard olie, kan man konstatere værdien i at bevare naturen ressourcer. Den gode cirkel:

= Mindre mængde olie fra naturen
= Brug olie i længere tid
= Mindre affald olie til at tage sig af
= Mindre risiko for personalet, ved at reducere eksponeringstid, som forlænget smøremidler dygtige olieskift intervaller.

Husk, at det er kun nødvendigt
1 liter olie til at ødelægge
1 million liter vand

KUNDSERVICE
Med stöd av teknisk expertis får kunderna snabb hjälp att lösa sina problem för att kunna reducera underhålls- och energikostnader, reparationstider och lägga upp ett förebyggande underhållsprogram genom att:

rekommendera smörjmedel för maskiner och utrustning
översätta resultat av oljeanalyser
utbilda personalen i den rätta användningen av produkterna
upprätta, genomföra och underhålla ett smörjmedelsprogram.

SERVICE
Service är en ledstjärna för LE. Högt utbildade säljare arbetar nära kunderna för att utröna och undersöka kostnadseffektiva lösningar till svåra problem med smörjning.

KUNDSERVICE
Med stöd av teknisk expertis får kunderna snabb hjälp att lösa sina problem för att kunna reducera underhålls- och energikostnader, reparationstider och lägga upp ett förebyggande underhållsprogram genom att:

rekommendera smörjmedel för maskiner och utrustning
översätta resultat av oljeanalyser
utbilda personalen i den rätta användningen av produkterna
upprätta, genomföra och underhålla ett smörjmedelsprogram.

SERVICE
Service är en ledstjärna för LE. Högt utbildade säljare arbetar nära kunderna för att utröna och undersöka kostnadseffektiva lösningar till svåra problem med smörjning.

LAGER OCH DISTRIBUTION
Alla inkommande kundorder ska normalt kunna behandlas och leverans påbörjas inom 24 timmar. Detta minskar kundens lagerbehov och garanterar snabb leverans just när man behöver.
Alla inkommande kundorder ska normalt kunna behandlas och leverans påbörjas inom 24 timmar. Detta minskar kundens lagerbehov och garanterar snabb leverans just när man behöver.

Der er mange grunde til at vælge det rigtigte smøremiddel.
Nogle af grundenden kunne være
optimering inden for:
reducere friktion / slid
Transporter varme
Beskytter mod rust og korrosion
transmission
smører

DOWNLOAD – tribologi

Scroll til toppen

Kontakt os for at lave en bestilling

Du kan bestille direkte hos os ved at ringe eller udfylde formularen.

Skriv til os nu

le@lesmoeremidler.dk

Ring til os nu

31 36 44 61

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.