Om LE smøremidler

LE: En forretningsidé

LE ser som sin opgave:
– At udvikle de teknologisk mest avancerede smøremidler efter retningslinjer af forskere i vores udvikling og forskningslaboratorier.

– At producere kvalitetsprodukter med høj kvalitet. Målet er at skabe de fineste potentielle smøremidler til den højest mulige ydeevne. LE`s produkter skal blive unikke ogLE´s helt egen.

De skal give brugeren værdier og fordele langt over hvad man kan opnå med andre produkter til tilsvarende opgaver.

FORSKNING OG UDVIKLING

Den avancerede, fuldt udstyrede og professionelt bemandet forskning og udviklingsafdeling dedikeret til produktion og test af LE`s smøremidler skal løbende udforske de avancerede teknologier til at producere nye produkter , der kan imødekomme de fremtidige krav.

KVALITETSKONTROL

LE`s kvalitetskontrolindsats eksemplificerer den strenge proces til at sikre, at produkterne altid skal have samme høje niveau. Hver enkelt smøremiddel skal bestå mindst fem fysiske tests, før de er godkendt.

FABRIKATION

LE`s smøremidddelabrik i Wichita, Kansas har de mest avancerede procesfremstillings-og udstyr til rådighed i dag. Her fremstilles LE`s produkter omhyggeligt efter nøjagtige specifikationer.
Som det fremgår vil vi med vores store reserver af råolie garantere vores kunder en konstant forsyning af smøremidler.

KUNDESERVICE

Med bistand fra tekniske eksperter, får vore kunder hurtig hjælp til at løse deres problemer med henblik på at være i stand til at reducere vedligeholdelses-og energiomkostninger, reparationsgange og tilrettelægge forebyggende vedligeholdelse programmer ved at:

anbefale smøremiddel til maskiner og udstyr
omsætte resultaterne af olie analyse
uddanne personale i korrekt brug af produkter
etablere, implementere og vedligeholde smøremiddel applikationer

SERVICE

Service er en ledestjerne for LE. Højtuddannede sælgere arbejder tæt sammen med kunderne for at udforske og undersøge omkostningseffektive løsninger på vanskelige problemer ved smøring.

Lager og DISTRIBUTION

Alle indgående ordrer vil normalt behandles og levering påbegyndes inden for 24 timer. Dette reducerer kundens opbevarings behov og sikrer hurtig levering lige når du har brug for det.