Miljø

Miljøprogrammer for Natural purifier
Vi ønsker alle at bevare miljøet. Med LE`s olie, sikrerer du ikke kun længere drift for dit køretøj, men du sænker også brændstofforbruget med ca 50-10% på din bil. Få mere information om denne påstand.
Du kan også tjekke BULLENTINER for mere information.

Vi er forpligtet til bevarelsen af de naturlige ressourcer og bruge dem til så lang en periode som muligt. Det er vigtigt at have en god olie til at sikre, at den kan anvendes både under ekstreme arbejdsforhold som for almindelige privat brug. Man kan udvide LE olieskift intervaller, men det er ikke noget, vi anbefaler, men det skal ske under kontrollerede forhold med en olieprøve ved hvert skifteinterval for at få en korrekt vurdering af oliens tilstand. Kontakt din producent om de gældende regler vedrørende dine specifikke maskiner.

Har du spørgsmål om vores miljømæssige engagement – kontakt os

Et spørgsmål om god smag H1 klassificering
LE`s smøremidler til maskiner i fødevareindustrien tilbyder den rigtige løsning til at opfylde alle dens behov. Fedtstoffer, der ikke har smag eller skyllet væk, fortrænger, smelte eller løbe, selv efter lange eksponeringer for høje temperaturer og fugtighed. LE: Den hvide olier og fedt har den højeste modstand mod høje tryk, hvor den hvide smøremiddel. De har overlegen modstand mod slitage og oxidering

Små mængder af NATURE
LE garanterer, at produkterne ikke indeholder kræftfremkaldende stoffer såsom PCB, chlorerede naphthalener osv. Eksempler herpå er, hvor ved hjælp af LE produkter er frigivet fra hud og allergi problemer forårsaget af fedt og olier. Vi er glade for at sende yderligere information – certifikater, vareoplysninger, certifikater. Under hensyn til, at LE er nok olie betydeligt længere end standard olie, kan man konstatere værdien i at bevare naturen ressourcer. Den gode cirkel:

= Mindre mængde olie fra naturen
= Brug olie i længere tid
= Mindre affald olie til at tage sig af
= Mindre risiko for personalet, ved at reducere eksponeringstid, som forlænget smøremidler dygtige olieskift intervaller.

Husk, at det er kun nødvendigt
1 liter olie til at ødelægge
1 million liter vand