Additiver

UNIQUE TILSÆTNINGSSTOFFER
LE`s egen forskning til fremstilling af tilsætningsstoffer foregår til stadighed for at udvikle mere effektive højteknologiske tilsætningsstoffer, da ingen baseolie i sig selv er tilstrækkeligt som smøremiddel i dagens maskiner. Paraffinbaseolien er blevet tilføjet nogle LE eksklusive og patenterede tilsætningsstoffer, der tillader disse smøremidler at være bedst egnede.

MONOLEC
er LE´s navn på “mono-molekylære”, der beskriver den kemiske sammensætning af
Molekylærlignende bolde i en bold og sat i et enkelt (mono) lag af metaloverflader for at forhindre metal mod metal kontakt.

ALMASOL
har en unik såkaldt lamelær molekylær form. Molekylært lag som flyder fladt mod hinanden – som kortene i et spil kort – og dermed reducerer friktion.

DUOLEC
er en temperatur udløser, dobbelt-virkende, flydende additiv, der tilføjer særlige karakteristika.
Det øger styrke og holdbarhed af smøremidlet og beskytter metaloverflader. LE smøremidler indeholder enten MONOLEC, ALMASOL eller DUOLEC som slid-reducerende additiv suppleret med andre tilsætningsstoffer:

QUINPLEX:
Giver uovertruffen vandmodstand, bedre vedhæftning, bedre mekanisk stabilitet og skaber en barriere mod korrosion og sikrer fuld blandbarhed af olie og fedt baser.

PYRO SHIELD:
Giver fremragende smøring ved meget tungt slid, åbne gear og chok-loadede dele. Hertil kommer, selvfølgelig tilføjet hæmmere til oxidation, rust, korrosion, skum, osv.

PARAFFINBASOLIE – den overlegne BASIS
LE smøremidler er af høj kvalitet paraffinbaseolie og ikke en baseolie fra mange konventionelle smøremidler.
Paraffinbaseolie har i sig selv flere kvalitative egenskaber, som er velkendte i branchen – ganske enkelt bedre smøreegenskaber. Det har også et naturligt højere viskositetsindeks end blandbaseolierne og er derfor velegnet til højere temperaturer.
Oliens egen varme-resistens forhindrer oxidation. Man tilføjer egenskaber såsom bedre luftfugtighedsmodstand, højere flamme og højere antændningspunkt og en smørende film som giver mindre friktion.